Nasz serwis internetowy może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, abyśmy wiedzieli jaką stronę Ci wyświetlić.
Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych. Można zablokować zapisywanie cookies, zmieniając ustawienia przeglądarki internetowej.

Sałatka z fasolką szparagową

Sezon na fasolkę czas zacząć. Dziś w naszej redakcyjnej propozycji przepis na szybką w wykonaniu sałatkę,  składającą się tylko z kilku składników.

 

 

Składniki:

30 dasałatka z fasolką 2g zielonej fasolki szparagowej

3 jajka

3-5 ogórki konserwowe

3/4 puszki kukurydzy

2 łyżki musztardy

3 łyżki majonezu

sól, pieprz

 sałatka z fasolką 5

Fasole pokroić na mniejsze kawałki i ugotować.

Jajka ugotować na twardo.

Ogórki i ostudzone jajka pokroić w kostkę.

Wszystko włożyć do miski, dodać odcedzoną kukurydzę.

Wymieszać z majonezem i musztardą.

Doprawić do smaku solą i pieprzem.

Smacznego!

sałatka z fasolką 3

Napisał:

avatar

Absolwentka Wydziału Prawa, Prawa Kanonicznego i Administracji Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego. Ukończyła studia magisterskie na WPPKiA na KUL oraz studia I stopnia na kierunku Ekonomia, specjalność Rachunkowośc w Wyższej Szkole Ekonomii i Innowacji w Lublinie. Ukończyła Studia Podyplomowe z zakresu Rachunkowości i podatków.

Brak komantarzy.

Zostaw odpowiedź

Komentarz